Energicoach till företag

Har ditt företag en energianvändning under 300 000 kWh per år? Då kan du få kostnadsfri hjälp av en Energicoach med att energieffektivisera och både spara pengar och bidra till en bättre miljö!

Satsningen pågår 2017-2019 inom projektet Coacher för energi och klimat och finansieras av Energimyndigheten och Europeiska regionala utvecklingsfonden via Nationella regionalfondsprogrammet. Coacher för energi och klimat drivs som ett kommunsamarbete. Rekrytering av 40 företag sker under hösten 2017 i Vänersborg, Uddevalla och Trollhättan för coachningsperiod under 2018-19. Ytterligare 40 företag rekryteras under hösten 2018 i Färgelanda, Mellerud, Åmål, Bengtsfors, Dals-Ed, Munkedal, Lysekil, Sotenäs, Tanum och Strömstads kommuner för coachningsperiod under 2019. 

Kommunerna som ingår i samarbetet är uppdelade i två coachningsomgångar. I nuläget pågår rekrytering av företag i kommunerna som ingår i coachningsperiod nummer ett. Kommunerna i Dalsland ingår i coachingsperiod nummer två vilket innebär att Energicoach Eva Ginstrup börjar rekrytera företag i våra kommuner hösten 2018.

Observera att om någon vill komma igång med energieffektivisering redan nu så går det bra att anmäla sig till första omgången. 
Hör av er till Energicoach Eva Ginstrup, se kontaktuppgifter längre ner. 

Fördjupad rådgivning erbjuds till företag som aktivt vill arbeta med att minska sin energianvändning. Fokus ligger på olika typer av verkstäder men alla företag är välkomna att delta. Syftet är att ge ditt företag tillgång till metoder, arbetssätt och verktyg för att minska energianvändningen.

Projektet är särskilt riktat till små och medelstora företag. I programmet, som är kostnadsfritt, kombineras enskild coachning med gruppföreläsningar och erfarenhetsutbyten mellan företag. Ditt företag kan få hjälp med att förhoppningsvis sänka energikostnaderna, förbättra lönsamheten och minska klimatpåverkan.

 

Mer information finns här: Energicoach till företag

Sidan uppdaterades 2019-03-15

Kontaktuppgifter:
Eva Ginstrup
Energi coach
eva.ginstrup@uddevalla.se
Telefon: 0522- 69 63 54